Prijzen

U betaalt voor het volledige programma, inclusief borrel, €295,-.
Bent u abonnee van Installatie Journaal? Dan betaalt u slechts € 245,-.
Komt u met meer collega's vanuit één organisatie? Dan geldt een prijs van €195,- per persoon (vanaf 3 personen).

(Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en incl. het Praktijkboek De elektrische woonhuisinstallatie. Nu en in de toekomst)

 

Voor wie bestemd?

Deze kennismiddag is vooral bedoeld voor installateurs, adviseurs, eigenaren van grotere PV-installaties, leveranciers van PV-systemen en inspecteurs.  
 

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Twee weken voor aanvang van de kennismiddag sturen wij u meer informatie en een routebeschrijving.
 

Locatie

Van der Valk Veenendaal
Bastion 73
3905 NJ Veenendaal
Tel: 0318 79 90 60

Routebeschrijving

Heeft u vragen?

Voor vragen over de afhandeling van uw inschrijving kunt u contact opnemen met ons eventteam: events@vakmedianet.nl.
 

Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden
Tot vier weken voor aanvang van de kennismiddag kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van de kennismiddag is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via events@vakmedianet.nl

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kunt u doorgeven via events@vakmedianet.nl

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.