Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om met grote groepen bij elkaar te komen. Daarom organiseren wij de kennismiddagen Installatie 2021 digitaal. Daarbij maken we gebruik van het digitale platform Hopin om dit event te faciliteren. Hopin is een wereldwijd veelgebruikt online platform dat een virtuele locatie creëert.

Tarieven

  • Reguliere prijs € 175,-.
  • Abonneeprijs Installatie Journaal € 145,-.
  • Collega prijs  € 120,-.


Indien u gebruik wilt maken van de collegakorting, kunt u extra deelnemers toevoegen.
De groepsprijs wordt dan automatisch berekend na het toevoegen van de derde persoon.

Kort voor de digitale kennismiddag sturen we u een e-mail met de laatste praktische informatie en persoonlijke inloginstructies.

De prijzen zijn exclusief BTW.

 

 

NEN 1010 - 2 maart
Prijs is incl. full colour "praktijkboek NEN 1010"
Prof. dr. ir. J.F.G. (Sjef) Cobben en Ing. N.J. (Nico) Kluwen t.w.v. € 99,-.
Geef bij uw aanmelding het afleveradres door.

 

PV-installaties - 11 mei
Prijs is incl. het nieuwe full colour Praktijkboek PV-installaties van Prof. dr. ir. J.F.G. (Sjef) Cobben en Ir. S. (Samina) Subhani t.w.v. € 79,-
Het boek sturen wij direct bij verschijning naar u toe.
Geef bij uw aanmelding het afleveradres door.

Voor wie bestemd?

Deze kennismiddagen zijn vooral bedoeld voor installateurs, adviseurs, inspecteurs en technische dienst van bedrijven die verantwoordelijk zijn voor de elektrische installatie.

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven. Na aanmelding ontvangt u een online bevestiging. Een week voor aanvang van de middag sturen wij u de informatie hoe in te loggen bij de kennismiddag.

Heeft u vragen?

Voor vragen over de afhandeling van uw inschrijving kunt u contact opnemen met Ageeth Luisman via events@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoorwaarden
Tot vier weken voor aanvang van de kennismiddag kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaalt u 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer informatie in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via events@vakmedianet.nl.


Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.