Kennismiddag PV-Installaties 2020

Kennismiddag PV-Installaties 2020

Prijzen

U betaalt voor het volledige programma, inclusief borrel, €295,- en ontvangt het nieuwe full colour praktijkboek PV-installaties van Prof. dr. ir. J.F.G. (Sjef) Cobben en Ir. S. (Samina) Subhani t.w.v. € 79,-. 

Bent u abonnee van Installatie Journaal? Dan betaalt u slechts € 245,-. Ook dan ontvangt u het nieuwe full colour praktijkboek PV-installaties van Prof. dr. ir. J.F.G. (Sjef) Cobben en Ir. S. (Samina) Subhani t.w.v. € 79,-.. 

Komt u met meer collega's vanuit één organisatie? Dan geldt een prijs van €195,- per persoon (vanaf 3 personen).

Vroegboekkorting 

Niet-abonnees die zich aanmelden vóór 1 februari 2020 genieten een korting van € 50,- korting op de reguliere prijs.

(Genoemde prijzen exclusief BTW )

Voor wie bestemd?

Dit congres is vooral bedoeld voor installateurs, adviseurs, eigenaren van grotere PV-installaties, leveranciers van PV-systemen en inspecteurs.

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven. Na aanmelding ontvangt u een online bevestiging. Twee weken voor aanvang van de dag sturen wij u de uitnodigingsbrief en een routebeschrijving.

Locatie

31 maart 2020

Esdec Innovation Center, Deventer
Londenstraat 16
7418 EE Deventer

Er is een parkeerterrein voor het innovatie centrum. Mocht het parkeerterrein vol zijn kunt u ook parkeren bij de gele pijl.

 

9 april 2020

Van der Valk Eindhoven
Aalsterweg 322
5644 RL Eindhoven

Heeft u vragen?

Voor vragen over de afhandeling van uw inschrijving kunt u contact opnemen met ons eventteam: aanmeldingenevents@vakmedianet.nl

Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.