Prijzen

U betaalt voor het volledige programma, inclusief borrel, €295,- en ontvangt het nieuwe full colour praktijkboek PV-installaties van Prof. dr. ir. J.F.G. (Sjef) Cobben en Ir. S. (Samina) Subhani t.w.v. € 79,-. 

Bent u abonnee van Installatie Journaal? Dan betaalt u slechts € 245,-. Ook dan ontvangt u het nieuwe full colour praktijkboek PV-installaties van Prof. dr. ir. J.F.G. (Sjef) Cobben en Ir. S. (Samina) Subhani t.w.v. € 79,-.. 

Komt u met meer collega's vanuit één organisatie? Dan geldt een prijs van €195,- per persoon (vanaf 3 personen).

Vroegboekkorting 

Niet-abonnees die zich aanmelden vóór 1 februari 2020 genieten een korting van € 50,- korting op de reguliere prijs.

(Genoemde prijzen exclusief BTW )

Voor wie bestemd?

Dit congres is vooral bedoeld voor installateurs, adviseurs, eigenaren van grotere PV-installaties, leveranciers van PV-systemen en inspecteurs.

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven. Na aanmelding ontvangt u een online bevestiging. Twee weken voor aanvang van de dag sturen wij u de uitnodigingsbrief en een routebeschrijving.

Locatie

1 oktober 2020

Esdec Innovation Center, Deventer
Londenstraat 16
7418 EE Deventer

Er is een parkeerterrein voor het innovatie centrum. Mocht het parkeerterrein vol zijn kunt u ook parkeren bij de gele pijl.

 

12 oktober 2020

Van der Valk Eindhoven
Aalsterweg 322
5644 RL Eindhoven

Heeft u vragen?

Voor vragen over de afhandeling van uw inschrijving kunt u contact opnemen met ons eventteam: events@vakmedianet.nl

Corona update

Corona update

Klik hier voor onze Corona Update


Annuleringsvoorwaarden

Tot vier weken voor aanvang van de eerste dag kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaalt u 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv.


Wij hopen je hiermee gerust te hebben gesteld. Heb je toch nog vragen voorafgaand aan je bezoek? Neem dan contact met ons op!

Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl


Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.