Tarieven

  • Reguliere prijs € 195,-.
  • Abonneeprijs Installatie Journaal € 145,-.
  • Collega prijs respectievelijk € 175,- en € 125,-.

Prijs is incl. het nieuwe full colour praktijkboek PV-installaties van Prof. dr. ir. J.F.G. (Sjef) Cobben en Ir. S. (Samina) Subhani t.w.v. € 79,-. Geef via de link in uw bevestigingsbericht het afleveradres door.

Indien u gebruik wilt maken van de collegakorting, kunt u extra deelnemers toevoegen. De groepsprijs wordt dan automatisch berekend na het toevoegen van de derde persoon.

Kort voor het online seminar sturen we u een e-mail met de laatste praktische informatie en persoonlijke inloginstructies.

De prijzen zijn exclusief BTW.

Voor wie bestemd?

Dit congres is vooral bedoeld voor installateurs, adviseurs, eigenaren van grotere PV-installaties, leveranciers van PV-systemen en inspecteurs.

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven. Na aanmelding ontvangt u een online bevestiging. Twee weken voor aanvang van de dag sturen wij u de uitnodigingsbrief en een routebeschrijving.

Heeft u vragen?

Voor vragen over de afhandeling van uw inschrijving kunt u contact opnemen met ons eventteam: events@vakmedianet.nl

 

Annuleringsvoorwaarden

Tot vier weken voor aanvang van de eerste dag kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaalt u 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via events@vakmedianet.nl.


Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.